6 ŞUBAT DEPREM PANELİ

Okulumuz Müdür Yardımcısı Birsen İLBİZ tarafından organize edilen, 6 Şubat'ta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve öğrencilere depremin önemini ve sonuçlarını anlatmak amacıyla bir panel düzenledi.

09.02.2024 234

Panel; Okul müdürümüz Bilal BALDEMİR yönetiminde, Deprem anını yaşamış Eylem Başak ERKEN, Sabahat OKAY ve Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında deprem bölgesine görevli gönderilen  öğretmenimiz Hüseyin IŞIK konuşmacı olarak katıldı.

Panel etkinliği, depremin ciddiyetini ve toplum üzerindeki etkilerini anlamak için önemli bir fırsat oldu. Öğrenciler, depremi yaşamış öğretmenlerin yaşadıkları duyguları dinleyerek ve deprem bölgesinde görev almış öğretmenlerin deneyimlerini öğrenerek bu tür afetlerin gerçek hayatta nasıl etkiler yarattığını daha iyi anlayabildiler.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin deprem gibi doğal afetlere karşı bilinçlenmesine ve hazırlıklı olmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve empati duygularını da güçlendirir. Okulumuzun bu tür duyarlılık ve bilinçlendirme çalışmalarını devam ettirmesi önemlidir, çünkü bu tür afetlerle karşılaşma olasılığımız her zaman vardır ve hazırlıklı olmak önemlidir.

09-02-202409-02-202409-02-202409-02-202409-02-202409-02-2024