9. SINIFLARIMIZA DUYURULUR

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 9.Sınıf Öğrencilerimiz

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuza yerleşen 9.Sınıf öğrencilerimizi ve velilerini kutluyoruz.

15.08.2023 1293

Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin kayıtları e-okul sistemi üzerinden otomatik olarak yapılmıştır. Yerleştirmeye Esas Nakil Tercih Başvurusu yapacak olan öğrencilerimiz, kılavuzdaki takvime göre tercih ettikleri diğer bir okula yerleşirler ise, o okulun öğrencisi olacaklar; yerleşemezler ise okulumuz öğrencisi olmaya devam edeceklerdir.

Okulumuz 9.Sınıf öğrencilerini, velileri ile aşağıda paylaştığımız formları doldurup, istenilen belgelerle birlikte 18-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında okulumuza bekliyoruz.

Bizler Okul Yönetimi olarak hepinize hoş geldiniz diyor, sizlere ulaşabilmemiz için bu platformu takip etmenizi öneriyoruz.

Sizlere okulumuzla ilgili bazı bilgiler vermek istiyoruz:

Okulumuzda 23 sınıf, bir konferans salonu, bir laboratuvar, bir görsel sanatlar atölyesi, bir kantin ve çok amaçlı salon bulunmaktadır.

Derslerimiz sabah saat 08.00’da başlar; 15.05’te sona erer.

Okulumuzda Dikmen bölgesine servis hizmetimiz vardır. (ULUDAĞ TURİZM TEL: 0 536 391 30 30- 0 312 482 21 21)

Öğrenci Kıyafetleri:

Siyah kanvas pantolon, uzun ya da kısa kollu, beyaz lakost yaka tişört ile üzerine siyah, desensiz, baskısız hırka ya da önden fermuarlı sweat . Okul arması dışında arma, rozet, takı vb. takılmaz; herhangi bir sembol içeren kıyafetler giyilmez.

Öğrencilerimiz jean, eşofman, tayt, şort ya da yırtık, yakasız, kolsuz, şeffaf, yırtmaçlı kıyafetler ile okula gelemezler.

Kız öğrenciler makyaj yapamaz, oje süremez,  ziynet eşyası bulunduramaz, saçlar açık ise boyasız ve düzgün toplanmış olmalıdır. Erkek öğrenciler sakal ve bıyık bırakamaz.

Okula gelen öğrenci her ne sebeple olursa olsun velisi gelmeden okul dışına çıkamaz. Okulumuz 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir.

Öğrencilerimizden derslerinin yanı sıra kişisel gelişimlerini besleyebilmeleri için sosyal ve sportif etkinliklere katılmalarını bekliyoruz. Okulumuzda kurulan çeşitli kulüplerde etkin bir şekilde çalışmaları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş ya da onay vermiş olduğu yarışmalara katılmaları, projeler üretmeleri bizim için önemlidir.

Amacımız, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını seven, küçüklerini koruyup, büyüklerine saygı gösteren bireyler yetiştirmek ve aynı zamanda onları yükseköğretime ve hayata hazırlamaktır.

Okul kuralarına uyulması, okul eşyalarının ve çevresinin korunup kollanması, herkesin haklarına saygı gösterilmesi tüm öğrencilerimizin sorumluluğudur.

Sayın Velilerimiz,

Öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim-öğretim hayatlarını devam ettirebilmeleri için veli-okul işbirliği önemlidir. Öğrencilerimizle alakalı bilmemiz gereken önemli bilgiler varsa bizleri bilgilendirmeniz doğru olacaktır.     Öğrencilerimizin zamanında ve uygun kılık-kıyafetle okula gelmeleri, derslerinin takibi, düzgün beslenmeleri, okul kurallarının hatırlatılması hem bizim hem de SİZLERİN SORUMLULUĞUDUR. İşbirliği içinde çalışmalıyız.

Bizler SOKULLU AİLESİ olarak tüm personel sizlere sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Saygılarımızla.

SOKULLU MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ

AŞAĞIDA VERİLEN FORMLAR İNDİRİLİP DOLDURULARAK OKUL YÖNETİMİNE ELDEN VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

SEÇMELİ DERSLER İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINI. meb_iys_dosyalar/06/06/750687/dosyalar/2023_08/16132700_2023-08-16-13-11.pdf

ÖĞRENCİ TANIMA FORMU İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ. meb_iys_dosyalar/06/06/750687/dosyalar/2023_08/16150648_2023-08-16-13-12.pdf

OKUL VELİ SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADRES    : Harbiye Mah. Sokullu Mehmet Paşa

Cad. No: 71 Dikmen-Çankaya/ ANKARA