Aralı Ayı Çalışmalarımız

Dilimizin Zenginlikleri Projesi , dilin sadece bir iletişim aracı olmanın ötesinde, bir kültürün ve topluluğun ifade biçimi olduğunu vurgular. Ayrıca, dilin yaşayan bir varlık olduğunu ve sürekli olarak evrildiğini anlamak, dilin zenginliğini tam olarak takdir etmek için önemlidir.

14.12.2023 89

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık 2023 ayında yaptığımız çalışmalar kapsamında, Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile ilgili okul panosu oluşturuldu. Panoya Dilimizin zenginliklerini ifade eden görseller asıldı.

Dilimizin zenginlikleri Aralik ayinda yapilmasi gereken 'Okulun en iyi cumlesi/afişi ' konulu etkinligi okulumuzda gerceklestirmis ve etkinlik sonucunda komisyon uyelerinin degerlendirmesi sonucunda 11 F sinifindaki ogrencimizin calismasi en yuksek puani alarak secilmistir.

14-12-2023